KorenFestival 2022

  101

  Datum/Tijd
  zondag 6 november 2022
  12:00 uur


  Op zondag 6 november 2022 om 12:00 is het zover. Dan start het Korenfestival 2022 in de Reggehof in Goor. Maar liefst acht koren zullen deze dag van zich laten horen. Niet alleen koren uit de Hof van Twente, maar ook uit de regio. Van klassieke koren tot popkoren, jeugdkoren tot volwassen koren. Het festival belooft een heerlijke muzikale dag te worden waar naast een gevarieerd programma, gezelligheid en elkaar ontmoeten, voorop staat.

  Het KorenFestival is in 2006 ooit mede bedacht door Zang- en Oratoriumvereniging “Onze Stem”. Dit koor heeft vanwege terugloop van leden voor de zomer besloten te stoppen. Enkele actieve leden hebben hierna het initiatief genomen om, in samenwerking met de Reggehof en Home of Talents, nog één keer het KorenFestival te organiseren.


  Bij het eerste KorenFestival in 2006 (toen onder de naam Hofkoren) deden maar liefst 5 koren mee uit de Hof van Twente en één uit Raalte. Dit was een groots succes waarop er daarna meerdere KorenFestivals georganiseerd werden. Elke keer was er een vast opbouw waarbij ieder koor een optreden verzorgde om daarna naar de andere koren te luisteren en koorleden te ontmoeten.

  Dit jaar belooft het weer een mooi festival te worden waar maar liefst 8 koren van zich laten horen. Het festival is zo ingericht dat het een prachtige middag wordt, zowel voor de deelnemende koorleden zelf als voor publiek dat opzoek is naar een gezellige en muzikale middag uit. Aan iedereen is gedacht.

  Informatie
  Datum KorenFestival: zondag 6 november 2022, tijd: 12:00, locatie: Reggehof, De Höfte 5, Goor, entree bedraagt € 5,00. Kaarten zijn de bestellen via de website van de Reggehof: www.reggehof.nl/theater/hofkorendag