Koningsdag 2018 met extra verrassing op programma Nooitgedacht

  330

  Datum/Tijd
  vrijdag 27 april 2018
  09:30 uur tot 17:00 uur


  Op Koningsdag 2018 houdt Jeugd- en Jongerenwerk Diepenheim vrijdag 27 april zijn jaarlijkse Koningsactiviteiten: fiets versieren en fietstocht. In verband met het 50-jarig jubileum van Nooit Gedacht hebben we voor de jongste jeugd een extra programma. Sportpark de Koppel is dan omgetoverd tot een waar festivalterrein voor de allerkleinsten onder ons.

  FIETS VERSIEREN

  9.30 uur:

  Het traditionele fietsversieren is op Sportpark de Koppel. Alle kinderen mogen gratis meedoen en Nooit Gedacht zorgt voor verschillende spulletjes om hun fiets te ‘pimpen’ tot een mooi oranje kunstwerkje. Aansluitend gaat de Diepenheimse Harmonie voor in een optocht met alle kinderen en de versierde fietsen door het centrum van Diepenheim. We eindigen bij het WoZoCo, om daar samen een broodje knakworst te eten en wat te drinken. Ook mogen de kinderen dit jaar met hun fietsen door het WoZoCo om ze te showen aan alle bewoners.

  Ca. 11.00 uur: Aubade bij het WoZoCo, huldiging van eventuele lintjesdragers.

  ORANJETOCHT

  13.00 – 13.30 uur: Start Oranjefietstocht op Sportpark de Koppel. De fietstocht leidt u door de schitterende omgeving met de ontwakende natuur van het Stedeke. Er zijn verschillende mogelijkheden om uit te rusten van de inspanningen. Voor de deelname aan de fietstocht vragen we een bijdrage van € 1,50 per deelnemer. Hiervoor ontvangt u een routebeschrijving en na afloop een welverdiende kop koffie.

  FEESTMIDDAG JONGSTE LEDEN (v.a. 14:00 uur)

  Jeugd- en Jongerenwerk Nooit Gedacht viert dit jaar zijn 50-jarig jubileum. Dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom is er voor de jongste jeugd een spetterende feestmiddag, met allerlei activiteiten. Wij hopen dat zoveel mogelijk kinderen komen feest vieren. Uiteraard zijn ouders ook van harte welkom. Het belooft een hele uitdagende en leuke middag te worden, die we in stijl afsluiten. Uiteraard hebben we een cadeautje voor alle jeugdleden.

  Volg www.facebook.com/NooitGedachtDiepenheim/ voor meer informatie.