Van klassiek tot Jazz

  36

  Datum/Tijd
  zaterdag 28 oktober 2017
  20:15 uur


  Jong Nederlands Blazers Ensemble speelt 28 oktober in Diepenheim

  Van klassiek tot jazz. Dat speelt het Jong Nederlands Blazers Ensemble op 28 oktober in de Johanneskerk in Diepenheim. Speciaal voor dit concert schreef de Diepenheimse componiste Lotte Grotholt een nieuwe compositie. Jong toptalent aan het werk! Het concert begint om 20.15 uur.

  Kweekvijver
  Het jongNBE is een ensemble van toptalenten van de Nederlandse conservatoria. Sommigen zijn al klaar, anderen zitten nog midden in hun opleiding. Het ensemble bestaat uit tien musici (fluit, hobo, klarinet, fagot, hoorn, trompet, saxofoon, trombone, slagwerk en contrabas) en wordt gecoacht door ervaren musici van het NBE. Spelen in het jongNBE biedt jonge musici een fantastisch leertraject in samenspel, programmering en presentatie. Het jongNBE vormt de kweekvijver van het Nederlands Blazers Ensemble.

  Kaarten kopen?
  Kaarten à 20 euro kunt u reserveren via diepenheimklassiek.wordpress.com of via lucyvandael@gmail.comBellen kan ook: 06-48 01 18 68. Jongeren tot 18 jaar betalen 10 euro. U kunt ook een uur voor aanvang kaarten kopen bij de kerk. Op onze site vindt u meer informatie over dit concert.

  Voor dit concert is een eenmalige subsidie toegekend door de Stichting Gilles Hondius Foundation.