Kerstmarkt in Gelselaar

  164

  Datum/Tijd
  zaterdag 17 december 2022
  16:00 uur tot 21:00 uur


  Kerstliefhebbers opgelet! Ben jij fan van alles wat met kerst te maken heeft en hou je daarnaast wel van die knusse winterse gezelligheid? Kom dan op zaterdag 17 december 2022 tussen 16.00 en 21.00 uur naar Gelselaar en ervaar Kerstdorp Gelster rondom de pittoreske Dorpsstraat.
  Midden tussen de karakteristieke boerderijen organiseert Gelselaars Belang voor het eerst dit sfeervolle evenement. Het al zo mooie dorp is geheel in kerstsfeer gehuld en omgetoverd tot een sfeervol kerstdorp.

  Er zijn veel kerstactiviteiten. Wat dacht je van een kerstmarkt, een wensboom, een verlichte kersttaferelenwandeling en optredens van lokale muziekverenigingen? De kramen worden goed gevuld door lokale ondernemers. Van handgemaakte houten lampen tot Achterhoekse wijnen en van wol van Alpaca’s tot kleurrijke kerstdecoratie.

  Muziekvereniging Excelsior verkoopt vanuit Dorpshoes Gelster tweedehands speelgoed en boeken. Trek gekregen? Wandel naar het altijd gezellige Café Florijn voor een glühwein, warme chocolademelk of warme snack, met zorg bereid door kokkin Rita Bakker. Of verzorg je innerlijke mens bij een van de andere eetkramen. En als klap op de toepasselijke vuurpijl voert toneelvereniging De Eendracht die dag het dolkomische toneelstuk Kroamschudd’n in Mariaparochie meerdere keren op.

  De toegang is gratis.