Kerstmarkt Diepenheim 9 december

  271

  Datum/Tijd
  zondag 9 december 2018
  12:00 uur tot 17:00 uur


  Zoek je de perfecte plek voor originele kerstcadeaus, spullen om je huis nog gezelliger te maken, allerlei lekkernijen en een compleet programma muziek, theater en andere optredens?

  Kom dan zondag 9 december tussen 12.00 en 17.00 uur naar de sfeervolle kerstmarkt in het centrum van Diepenheim. Met ruim 120 kramen wordt het Stedeke omgetoverd tot een waar kerstparadijs.

  SONY DSC

  Het culturele programma belooft ook veel goeds. Heel de Hof komt samen in Diepenheim, want te gast zijn het jeugdkoor van De Dutch Music Barn uit Markelo, Top.nl uit Goor en de Deldense Kerstmutsen met een verrassend repertoire, de Mirreweenterhoornbloazers Goor-Diepenheim zullen door het Stedeke schallen, de Stedeker Krummels treden op en misschien vangt u wel een glimp op van de Drie Wijzen en de Kerstman. Voor de allerkleinsten is er een draaimolen en voor durfals staan ook dit jaar de ezeltjes klaar om op te rijden. Tevens zijn deze middag de winkels en galeries geopend. Toegang is gratis.
  Geen wonder dus, dat de Diepenheimse kerstmarkt een absolute “must” is geworden. Tot ver buiten de grenzen van de regio is de markt bekend en geliefd omwille van zijn buitengewoon gezellige sfeer. Een dag die mede mogelijk wordt gemaakt door de vele vrijwilligers, zoals de Verkeersregelaars Diepenheim en de Diepenheimse Schutterij, deelnemers en sponsoren!
  Graag tot zondag 9 december! Voor meer info www.ovdiepenheim.nl

  Voor meer informatie en nadere inlichtingen kunt u zich richten tot: Ondernemersvereniging Diepenheim, Marie-José Goselink, tel. 0547-351637 of info@dedriekamers.nl