Kerstlichtjesmoment

  112

  Datum/Tijd
  zondag 10 december 2023
  15:30 uur


  Net zoals vorig jaar wordt er een moment gecreëerd voor jong en oud om het feest van lichtjes te vieren. Het is weer leuk om met z’n allen zoveel mogelijk kaarsjes aan te steken! Kom je daar mee helpen? Een eigen kaarsje aansteken in de kerk. Misschien wel gewoon voor jezelf, de ander of gewoon voor iedereen. Als de lichtjes branden wordt een kort kerstverhaal vertelt  bij de grote kerstboom in de kerk en als je het leuk vindt mag je zelfs meespelen! Kom als herder, engel of schaapje verkleed.

  Je kan ook meespelen door een kerstgedicht voor te lezen, een lied te zingen of spelen of iets anders kerstigs wat je graag wilt laten zien! Jij bent zelf een lichtje met veel talent!
  Als je iets wilt laten horen op zondag 10 december wil je dat dan even doorgeven voor 1 december? Stuur een app naar: 0630005460 (Simone). Voor vragen mag je natuurlijk ook altijd een berichtje sturen.  Zondag 10 december 15.30 uur  is het Kerstlichtjesmoment in de Johanneskerk. Rond  16.00 uur worden de lichtjes mee naar buiten genomen en is er warme chocolademelk bij een vuurtje. Iedereen is welkom!