Kastelenwandeling Diepenheim zondag 9 december

  318

  Datum/Tijd
  zondag 9 december 2018
  10:00 uur tot 13:00 uur


  Kastelenwandeling

  Zondag 9 december kunt u deelnemen aan een prachtig uitgezette wandelroute langs de kastelen van Diepenheim. Via een keuzemenu bij de start kunt u zelf de te wandelen afstand bepalen en langs hoeveel kastelen u dan wilt wandelen. Bij de pauzeplek kunt u de afstand bijstellen. De kortste afstand is 5,5 km; langs 2 kastelen. De langste afstand is 18 km; langs 4 kastelen. Er zijn varianten mogelijk van 9, 11 en 14,5 km.

  De routes worden bewegwijzerd en gaan over verharde wegen, zandwegen en mooie bospaden. Onderweg passeert u naast de kastelen een aantal bezienswaardigheden en hoort u midwinterhoornblazers.

  De start is tussen 10.00 en 13.00 uur bij het Ottenhuis, tegenover Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 te Diepenheim. De kosten zijn € 4,50 p.p. incl. routebeschrijving, koffie/thee met krentenwegge. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis mee lopen.

  De Kastelenwandeling is ook geschikt voor liefhebbers van Nordic Walking. Voor meer info: zie www.visithofvantwente.nl of  Hofmarketing (VVV Hof van Twente) info@hofmarketing.nl