Kastelenwandeling en Kerstmarkt Diepenheim

  634

  Datum/Tijd
  zondag 11 december 2022
  09:30 uur tot 12:00 uur


  Zin in Kerst?
  Nog eventjes en dan staat in bijna elke huiskamer een mooi versierde kerstboom en mag je weer op zoek naar leuke kerst snuisterijen. Wil je alvast helemaal in de stemming komen en inspiratie opdoen? Bezoek dan zondag 11 december Diepenheim. Deze dag proef je hier de kerstsfeer tijdens de prachtige Kastelenwandeling en de altijd gezellige Kerstmarkt.

  Kastelenwandeling
  Trek je wandelschoenen aan en kom zondag 11 december naar Diepenheim voor een heerlijke, winterse Kastelenwandeling. Je hebt de keuze uit twee afstanden: 10 en 15 km. De routes worden bewegwijzerd, en gaan over verharde wegen, zandwegen en mooie bospaden; Onderweg passeer je naast de kastelen een aantal bezienswaardigheden en hoor je midwinterhoornblazers.

  Start tussen 9.30 en 12.00 uur bij het Ottenhuis, Raadhuisstraat 8 te Diepenheim.

  Deelname € 4,50 p.p. incl. consumptie. Kinderen t/m basisschool gratis.

  Voor meer info zie www.visithofvantwente.nl

  Kerstmarkt Diepenheim
  De dagen worden korter, de winter is in aantocht. Kom in de kerststemming en bezoek zondag 11 december de sfeervolle Kerstmarkt in het centrum van Diepenheim. Van 11.00 tot 16.00 uur kun je langs de vele kraampjes struinen. Alle nieuwe kersttrends zijn te zien. Hier doe je originele kerstinkopen! Het centrum van het Stedeke wordt voor de 26e keer omgetoverd tot een intiem kerstparadijs.

  De Diepenheimse kerstmarkt is bekend en geliefd vanwege de buitengewoon gezellige sfeer. Het is een dag, waar heel Diepenheim aan meewerkt en dat merk je! Graag tot zondag 11 december!

  Voor meer info www.ovdiepenheim.nl

  SONY DSC