Jongerentheater KRANG speelt Maanlicht

  105

  Datum/Tijd
  zaterdag 29 juli 2017 tot zondag 30 juli 2017
  00:00 uur


  Jongerentheatergroep KRANG speelt in het 25-jarig jubileumweekend van Kunsten op Straat drie keer de locatievoorstelling Maanlicht in Diepenheim. Deze voorstelling is gebaseerd op de artwork film: Moonrise Kingdom waarin de twee verliefde tieners Sam en Suzy weglopen. Het anders zo rustige eiland aan de Amerikaanse oostkust in rep en roer.
  In het verhaal wordt iedereen gemobiliseerd om de twee op te sporen: van de lokale padvinders waartoe Sam behoort onder leiding van hopman Ward tot aan de sullige sheriff Sharp die een geheime affaire heeft met de moeder van Suzy. Een dreigende storm en de komst van de strenge medewerkster van jeugdzorg zetten de gebeurtenissen op scherp…
  De voorstelling wordt op diverse locaties in het buitengebied van Diepenheim gespeeld. Aan de voorstelling werken ruim 15 jongeren mee, die werken en verblijven in Diepenheim. De regie is in handen van Sanne Verkaaik, productie wordt gedaan door Martine Temmink.
  De voorstelling speelt op zaterdag 29 juli om 14.30 uur en 20.30 uur en op zondag 30 juli om 14.30 uur.

  Kaarten á € 5 zijn te verkrijgen in Herberg de Pol en een half uur voor aanvang op de
  voorstellingslocatie.

  Meer informatie leest u op www.jongerentheaterkrang.nl.

  Tijdens het theaterweekend spelen naast KRANG ook Theater Gajes, Duo Berlingo, Ekaterina Levental, André Manuel en vele anderen.

  Informatie hierover leest u op www.kunstenopstraat.nl
  __________________________________________________________________