Jantien Jongsma geeft workshop in Drawing Centre

  91

  Datum/Tijd
  zaterdag 28 november 2020
  13:00 uur tot 16:30 uur


  Drawing Centre Diepenheim organiseert op zaterdag 28 november een workshop werken op papier, onder leiding van Jantien Jongsma. Het werk van Jongsma is momenteel in het Drawing Centre te zien in de tentoonstelling Het Nieuwe Bouwen.

  De workshop ‘werken op papier’ start met een bezoek aan de tentoonstelling, om inzicht te krijgen in Jongsma’s werkwijze, opvattingen en thematiek. Tijdens deze workshop worden thema’s uit de tentoonstelling als aanleiding genomen om twee tekeningen te maken op papier, een met potlood en een met gouache. Hierbij komen visualisatie, abstrahering, detaillering, werken met sjablonen en gouache aan de orde. De werken worden na afloop gezamenlijk besproken.

  Iedereen die belangstelling heeft om deze workshop te volgen, wordt van harte uitgenodigd om zich aan te melden. Voor deelname vindt geen selectie plaats; er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen. De workshop vindt plaats op zaterdag 28 november van 13.00 – 16.30 uur, en kost € 35,- p.p. (leden van Kunstvereniging Diepenheim betalen € 25,-). Materialen zijn aanwezig. Mail voor aanmelden of vragen naar info@kunstvereniging.nl.

  Tentoonstelling verlengd
  De huidige solotentoonstelling van Jantien Jongsma in Drawing Centre Diepenheim is verlengd tot en met zondag 31 januari 2021. In verband met de verscherpte Coronamaatregelen weer geopend vanaf donderdag 19 november. Daarna geopend van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur.