Jannarok

  159

  Datum/Tijd
  woensdag 9 mei 2018 tot vrijdag 11 mei 2018
  20:30 uur tot 02:00 uur


  Het leukste gratis Hemelvaartsfestival van het noordelijk halfrond. Dit jaar vindt de 22ste editie plaats en het belooft weer één groot feest te worden. Elk jaar met Hemelvaart dopen we het pittoreske centrum van Diepenheim om tot een muzikaal walhalla. Ooit begonnen als antwoord op alle saaie, commerciële braderieën die op Hemelvaartsdag plaatsvinden. Inmiddels het jaarlijkse shotje voor de muziek-, kunst- en cultuurjunks in de regio Hof van Twente en ver daarbuiten.

  We verrassen je wederom met een programma vol talent. Woensdag 9 mei trappen we het festival af met Janna’s Beste Bandje Voor, waar vier talentvolle bands het tegen elkaar opnemen. De winnaar speelt de volgende dag op ons buitenpodium.

  Donderdag 10 mei beginnen met om 14:00 uur met de Deepse band Ondiep! Na een openbare sollicitatie in de Tubantia konden we niet anders dan deze grote kleine rockers laten openen. Onder Janna’s Rokje kun je tussen de bands door gewoon doorgaan met dansen, op de vrolijke deuntjes van DJ Dipmaster (Tommas Roessink). Hieronder het volledige programma van de donderdag:

  – Ondiep
  – Janna’s Beste Bandje Voor
  – Tony Clifton
  – The Hazzah
  – My Blue Van
  – Medicine Jet
  – Iguana Death Cult
  – Los Paja Brava

  Jannarok is gratis en iedereen is welkom!
  Kleding is optioneel, gezellig doen verplicht.