Jannarok Hemelvaartsfestival

  232

  Datum/Tijd
  donderdag 9 mei 2024
  15:00 uur tot 22:00 uur


  HET TOFSTE FESTIVAL VAN DIEPENHEIM!
  Het leukste gratis Hemelvaartsfestival van het noordelijk halfrond. Elk jaar met Hemelvaart dopen we het pittoreske centrum van Diepenheim om tot een muzikaal walhalla. Ooit begonnen als antwoord op alle saaie, commerciële braderieën die op Hemelvaartsdag plaatsvinden. Inmiddels het jaarlijkse shotje voor de muziek-, kunst- en cultuurjunks in de regio Hof van Twente en ver daarbuiten.

  De bands verschillen van gelouterde namen uit binnen- en buitenland tot jong talent uit de regio waarmee Jannarok een springplank vormt. De organisatie is in handen van een clubje enthousiaste vrijwilligers met een gemiddelde leeftijd van 20 jaar.

  Dit jaar is er ook weer Beste Bandje Voor, de wedstrijd om het felbegeerde openingsplekje op Jannarok te bemachtigen. Dit vindt plaats op woensdag 8 mei 2024, vanaf 20.00 uur in het Pand van Janna in Diepenheim. Wees welkom!

  MINIROKJE VAN JANNA SINDS 2022
  Na 2/3 stille jaren dat Janna haar rok niet kon laten waaien, ontstond het minirokje van Janna. Dit houdt in dat het allemaal wat kleiner opgezet is.. Maar het geld was op en wij wilden op wat voor manier dan ook Jannarok voortzetten. We proberen elk jaar te sparen, na ieder festival, om uiteindelijk weer terug te kunnen gaan naar het grote oorspronkelijke Jannarok!

  Maar niet getreurd, want we maken er ook met weinig een GE-WEL-DIG feest van net zoals vorig jaar!

  In 2025 willen wij graag de 25e editie vieren, die wij door corona-jaren niet hebben kunnen vieren en door het beperkte budget. Toch willen wij dit graag onder de aandacht brengen, dat wij trots zijn op Jannarok en wij in het jaar 25, de 25e editie gaan vieren!

  Om de laagdrempeligheid van Jannarok intact te houden is het festival, zelfs in tijden van zware crisis, helemaal gratis! Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een groot scala aan lokale en regionale sponsoren. Waarvoor dank!​

  Voor meer informatie, dwaal even rond op de website www.jannarok.nl of neem contact met ons op via info@jannarok.nl

  Tot snel in Diepenheim!

  Organisatie Jannarok