Jaarlijkse samengestelde wedstrijd PSV DIEPENHEIM 20 en 21 oktober 2018.

  319

  Datum/Tijd
  zaterdag 20 oktober 2018 tot zondag 21 oktober 2018
  10:30 uur


  Op 20 en 21 oktober vindt onze jaarlijkse samengestelde plaats in en om de manege van PSV Diepenheim aan de Krommedijk. Dit jaar zullen op zaterdag de Regiokampioenschappen Overijssel verreden worden in klassen B, L, M voor de paarden en in de klassen B, L, M en Z voor de pony’s. Op zondag zal de open wedstrijd zijn voor de klassen B en L voor zowel paarden als pony’s. Ook diverse combinaties uit Hof van Twente zullen hier aan de start verschijnen. Houdt u van een lekkere wandeling, dan is dit een mooie gelegenheid om het crossparcours te lopen en daarnaast te genieten van de sportieve prestaties van alle ruiters/amazones en paarden/pony’s.  Onderweg kunt u bij de waterpartij een drankje en versnapering kopen.

  Zaterdag: Regiokampioenschappen Overijssel voor klasse: B/L/M Paarden en B t/m Z pony’s + open wedstrijd voor B/L/M paarden en Bt/m Z pony’s.
  Zondag: Open wedstrijd klasse B/L Paarden en B/L Pony’s.

  De cross zal beide dagen +- om 10.30 starten.

  Wij hopen er samen met de deelnemers, organisatie, crossbouwers, vrijwilligers, sponsoren, grondeigenaren en U als publiek een geweldig evenement van te maken! 

  Tot ziens op de SGW Diepenheim 2018.