PSV DIEPENHEIM

  188

  Datum/Tijd
  zaterdag 14 oktober 2017 tot zondag 15 oktober 2017
  00:00 uur


  Jaarlijkse samengestelde wedstrijd

  Op 14 en 15 oktober vindt onze jaarlijkse samengestelde plaats in en om de manege van PSV Diepenheim aan de Krommedijk. Dit jaar zullen op zaterdag de Regiokampioenschappen Overijssel verreden worden in klassen B, L, M voor de paarden en in de klassen B, L, M, Z voor de pony’s. Op zondag zal de open wedstrijd zijn voor de klassen B en L voor zowel paarden als pony’s. Ook diverse combinaties uit Hof van Twente zullen hier aan de start verschijnen. Allereerst is er de dressuur en zal er gesprongen moeten worden. Daarna starten de combinaties in de cross.

  Houdt u van een lekkere wandeling, dan is dit een mooie gelegenheid om het crossparcours te lopen en daarnaast te genieten van de sportieve prestaties van alle ruiters/amazones en paarden/pony’s.  Onderweg kunt u bij de waterpartij een drankje en versnapering kopen.

  Zaterdag: Regiokampioenschappen Overijssel voor klasse: B/L/M Paarden en B t/m Z pony’s + open wedstrijd voor B/L/M paarden en B t/m Z pony’s.
  Zondag: Open wedstrijd klasse B/L Paarden en B/L Pony’s.

  De cross zal beide dagen rondom 10.30uur starten.

  Wij hopen er samen met de deelnemers, organisatie, crossbouwers, vrijwilligers, sponsoren, grondeigenaren en U als publiek een geweldig evenement van te maken! 

  Tot ziens op de SGW Diepenheim 2017.