Irish Rock Event in de Herberg

  102

  Datum/Tijd
  zondag 3 juni 2018
  16:00 uur


  Op zondagmiddag 3 juni spelen twee coverbands van Ierse Rockmuziek een tribute
  in Herberg de Pol. Black Rose (coverband van Thin Lizzy) en coverband Sidewalk-Sally (coverband van Rory Gallager) spelen Ierse klassiekers. Het optreden duurt tot in de vroege avond.

  Black Rose, omschreven door de legendarische muziek journalist Mick Wall als ‘Simpelweg de beste Thin Lizzy Tributeband’, bestaat uit vier leden die de energie en kracht van een van de grootste live bands aller tijden laat terugkeren! Black Rose speelt alle klassiekers die je verwacht, maar heeft ook een hoed vol verrassingen die geen enkele andere eerbetoon in het land te bieden heeft. De band staan bekend om zijn reputatie van de enorme hoeveelheid energie, actievolle prestaties en het repertoire van meer dan 50 nummers. Speciaal voor Tribute in de Herberg is Black Rose als gelegenheidsformatie weer bijeen gekomen.
  Tributeband Sidewalk-Sally bestaat uit 3 Blues-Rockers die hun klasse al meerdere jaren op podia in binnen- én buitenland hebben bewezen. Dit powertrio speelt covers uit de betere blues- en rockjaren en komt op 3 juni naar Herberg de Pol als Rory Gallager coverband. Sidewalk-Sally bestaat uit Wilko van Beek (gitaar en zang), Arco Bommer (bas) en Nico Groen (drums). Van stevig tot melancholisch, met de nodige humor en enthousiasme, maar vooral swingend en superstrak!

  Zondag 3 juni vanaf 16.00 uur tot in de vroege avond in Herberg de Pol
  Kaarten à € 15,- via www.herbergdepol.nl en aan de kassa