Performances in Drawing Centre Diepenheim

  22
  foto: Keke Keukelaar

  Datum/Tijd
  zaterdag 16 november 2019
  15:00 uur


  Performances

  Het werk van onder meer Uli Kürner en Liesje van den Berk is momenteel te zien in de tentoonstelling “Embodied Lines” in Drawing Centre Diepenheim. In het kader van deze groepstentoonstelling geven zij zaterdag 16 november beiden een gratis performance waarbij ze het publiek uitnodigingen om mee te doen.
  Klankwandeling door Uli Kürner
  De performance van Uli Kürner bestaat uit een wandeling met het publiek door Diepenheim, waarbij hij zich laat leiden door het ‘klanklandschap’. Uit welke richting komt geluid, waar is het volume hard, zacht, hoog of laag? Maak kennis met zijn werkwijze en ervaar Diepenheim vanuit een andere invalshoek.
  “Ik geef je één lijn” door Liesje van den Berk
  Liesje van den Berk nodigt de deelnemers uit om zonder woorden een verbinding met elkaar te maken. Ze gaan samen een rechte lijn tekenen; het potlood gaat van hand tot hand. De onderlinge relaties tussen de lijn, de handen en de interacties van de deelnemers vormen een uniek proces. De performance wordt gefilmd en live geprojecteerd.
  Geef je op via info@kunstvereniging.nl, o.v.v. Performance Uli Kürner en/of Liesje van den Berk. Ontvangst voor de performance van Uli om 15.00 uur in het Drawing Centre, ontvangst voor de performance van Liesje om 15.45 uur in het Ottenhuis. Kijk voor meer informatie op www.kunstvereniging.nl.