IEDEREEN WELKOM BIJ VERVOLGBIJEENKOMST “EEN TEGEN EENZAAMHEID HOF VAN TWENTE”

  24

  Datum/Tijd
  dinsdag 6 juli 2021
  15:00 uur tot 17:00 uur


  Samen pakken we eenzaamheid aan! Doet u ook mee met de vervolgbijeenkomst “Een tegen eenzaamheid Hof van Twente” dinsdag 6 juli van 15.00u-17.00u?

  Het is een vervolg op de startbijeenkomst van 8 april waar verschillende organisaties met elkaar van gedachten hebben gewisseld over eenzaamheid en hoe dit gezamenlijk aan te pakken. 6 juli gaan we kijken wat we met de ideeën kunnen doen. Uw inbreng is weer zeer welkom. U hoeft hiervoor niet bij de eerste bijeenkomst geweest te zijn.

  Heeft u zelf te maken met eenzaamheid. Komt u in uw organisatie of vereniging eenzaamheid tegen? Wilt u graag hierover mee praten en informatie delen? Wilt u iets doen op gebied van eenzaamheid? Meldt u zich dan aan. Met elkaar gaan we kijken hoe eenzaamheid in de Hof van Twente verminderd kan worden.

  Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via info@salut-welzijn.nl.

  Afhankelijk van de coronamaatregelen en de hoeveelheid aanmeldingen bepalen we of de vergadering online is of op locatie in Goor. Na aanmelding ontvangt u meer informatie.  Iedereen is welkom: inwoner, ondernemer, stichting, sportclub, enz. Alleen samen kunnen we eenzaamheid doorbreken!

  Kijk voor meer informatie op: https://www.eentegeneenzaamheid.nl/mijn-gemeente, of neem contact op met Salut: 0547-260053 en vraag naar Evelien Mazeland.