Hotel Rock Bottom in de Pol

  33
  foto: Anne Beentjes

  Datum/Tijd
  zaterdag 9 maart 2019
  20:00 uur


  Absurde dansvoorstelling Hotel Rock Bottom op de planken van de Pol
  Bewegingstheater Man II Co staat met de dansvoorstelling Hotel Rock Bottom op zaterdag 9 maart in Herberg de Pol. Een surrealistische, energieke en humoristische vertoning, met verrassende choreografie, waarbij vijf jonge vrouwen in de greep zijn genomen door sociale druk van de huidige maatschappij, die bol staat van prestatiedrang.
  In een maatschappij met één beoogde levensweg staat Hotel Rock Bottom: een absurd re-integratie instituut dat zich presenteert als ‘the perfect getaway’. De gasten, of beter gezegd cliënten, checken in wanneer ze niet aan de verwachting voldoen. Binnen de muren van het hotel volg je een jonge vrouw die wordt getraind, geconditioneerd en gemanipuleerd; afwijken van de norm is niet mogelijk. Constant aan alle verwachtingen en eisen voldoen is onhaalbaar, maar falen lijkt al helemaal geen optie te zijn.
  Datum: zaterdag 9 maart
  Tijd: 20.00 uur
  Waar: Herberg de Pol
  Kaarten à € 12,50 via ww.diepenheim.nl of in Herberg de Pol

  Kun je geen genoeg krijgen van dit vijfkoppige collectief met voorstellingen op het snijvlak van dans, theater en performance? Dan heb je geluk, want na deze voorstelling bewerkt Man II Co Hotel Rock Bottom in Werkplaats Diepenheim tot een buitenvoorstelling, die op Heimland 2019 te zien zal zijn.