Hoogtepunten Zwarte Cross bij RTV Oost

  75

  Datum/Tijd
  zondag 23 juli 2023
  17:30 uur tot 23:30 uur


  De hoogtepunten van de Zwarte Cross zie je bij RTV Oost

  Ronkende motoren, spetterende muziek, flitsende stunts en veel spektakel: ruim 35.000 Overijsselaars zijn elk jaar te vinden op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. In samenwerking met Omroep Gelderland zie je op zondag 23 juli alle hoogtepunten van de Zwarte Cross bij RTV Oost. Naast motorcross en stunts, staat het festival bekend om humor, theater en muziek.


  Nøhlen is dodelijk!

  Het thema van de Zwarte Cross is dit jaar: Nøhlen is dodelijk! Los van alle grote problemen in de wereld die zeker zorg en aandacht verdienen kan het festival zich niet aan de indruk onttrekken dat het regelmatig een ongelofelijk en totaal onnodig respectloos zeiken op elkaar is. Het houdt maar niet op met het klagen, mopperen, zeiken en zaniken. Of in goed Achterhoeks: nøhlen! En dat ‘nøhlen’ mag best een tandje minder, vinden ze. Het is tijd voor Bruut Nationaal Geluk, tijd voor een nieuwe editie van de Zwarte Cross.

  De hoogtepunten van de Zwarte Cross zie je zondag 23 juli om 17.30 uur op TV Oost. De uitzending wordt herhaald om 18.30, 19.30, 21.30 en 23.30 uur. Terugkijken kan op www.rtvoost.nl/tv of via de gratis RTV Oost-app.