HofMarketing Vol Op Stoom

  87

  Datum/Tijd
  zaterdag 1 april 2023
  12:00 uur tot 16:00 uur


  Op Zaterdag 1 april is de Vol op Stoom Open Dag, op het voormalig TSB-terrein in Goor. Vanaf 12.00 uur is er van alles te beleven: een braderie, kampioenschap spijkerbroek hangen, een tentoonstelling over de oude stoomblekerij, rondleidingen over het terrein en door de historische gebouwen, graffiti workshops en nog veel meer! De hele dag staat in het teken van historie en een kleine blik op de toekomst. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis. En NEE het is geen 1 April GRAP!

  Deze unieke Vol Op Stoom Open Dag wordt georganiseerd door HofMarketing. HofMarketing viert op deze dag haar 5-jarige jubileum. En wie jarig is trakteert! 

  HofMarketing is 1 april 2018 opgericht als opvolger van VVV Hof van Twente. Een organisatie die het wonen, werken en recreëren vermarkt én stimuleert in Hof van Twente.
   
  HofMarketing is gevestigd op het voormalige TSB-terrein in Goor. Een plek met een groots industrieel verleden, maar waar hedendaags ook weer volop bedrijvigheid gaande is. Momenteel zitten er tal van bedrijven gevestigd, die op 1 april de deuren voor je openen. Er is van alles te beleven! Zo kun je ‘bliksem maken’ bij DTAB, ‘Lego Masters’ spelen bij OPO en diverse artistieke workshops volgen bij de kunstenaars die gehuisvest zijn op het terrein. Voor jong en oud is er genoeg te doen! En wist je dat het terrein wel 18 hectare groot is? Gelukkig rijdt er een stoomtreintje deze dag om je te vervoeren!
   
  Kom ook op 1 april naar de Vol Op Stoom Open Dag!
  D.J. Bunschotenstraat 14 in Goor