Het Wilde Oosten

  62

  Datum/Tijd
  vrijdag 1 december 2017
  20:00 uur


  Ontdek de dansers, schrijvers, theatermakers en muzikanten van morgen! Een wervelende festivalavond vol onbegrensde nieuwe makers, wars van hokjes en dwars door disciplines. Dat brengen de talenten in ‘Het Wilde Oosten’ van De Nieuwe Oost (voorheen onder andere productiehuis Oost Nederland) op vrijdag 1 december in Herberg de Pol. Zet je schrap voor een wervelstorm aan ideeën van theater tot literatuur, van kunst tot wetenschap en van dans tot popmuziek!

  De Nieuwe Oost en Kameroperahuis brengen talenten tijdens Het Wilde Oosten samen en geven ze een plek om te experimenteren en nieuwe kruisbestuivingen te onderzoeken. Het resultaat is een verzameling vernieuwende performances die jaarlijks als karavaan door zeven steden dendert. Je maakt in één avond kennis met de nieuwste lichting dansers, schrijvers, theatermakers en muzikanten uit het oosten.

  Tijdens deze tour onderzoeken muziektheatermakers Tim Hammer en Mirthe Dokter in hun voorstelling De Balts dierlijk gedrag. Tart de eclectische band Mr. Goose & The Swinehouse de grenzen van popcultuur. Treedt schrijfster Helena Hoogenkamp op met een monoloog over het eigenaarschap van verhalen en presenteert danscollectief Arnhemse Meisjes hun nieuwste stuk.

  Tijdens deze avond wordt het publiek op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen en talenten in het culturele veld. Niet alleen door naar ze te kijken, maar ook door na afloop met ze in gesprek te gaan. De talenten van het Wilde Oosten laten hun kunnen zien op vrijdag 1 december.

  Waar: in Herberg de Pol.  Aanvang: 20.00 uur.  Kaarten á € 7,50 (studenten € 5,-) op www.herbergdepol.nl of in Herberg de Pol.