Festivalavond Het Wilde Oosten

  46

  Datum/Tijd
  vrijdag 7 december 2018
  20:00 uur


  Nieuwe talenten op podium Herberg de Pol tijdens festivalavond
  Zet je schrap voor een wervelstorm aan talent! Op vrijdag 7 december komen onbegrensde nieuwe makers aangesloten bij de Nieuwe Oost en Kameroperahuis naar Herberg de Pol. Tijdens Het Wilde Oosten maakt u in één avond kennis met de nieuwste lichting dansers, schrijvers, theatermakers en muzikanten uit het oosten. Voor aanvang wordt een heerlijcke stamppot geserveerd.
  Theatermaker en acteur Booi Kleuving duikt in KEK onder in de rechtste internetsubcultuur. Na een poos weet hij niet meer of hij nog wel grappen maakt om te provoceren of dat hij zelf écht extreemrechts aan het worden is.
  In de muziek- en dansvoorstelling Loops stellen danseres Ytsje Rosier en drummer Mervyn Groot de verhoudingen tussen hun twee disciplines op scherp en gaan ze op zoek naar een klik tussen de twee.
  Bij de performance Mathilde nodigen de makers het publiek uit om mee op zoek te gaan naar intimiteit. Met muziek van Matthijs Budding en tekst van Jante Wortel volgt het publiek hen naar een plek om kennis te maken met Mathilde.
  De uit Syrië afkomstige Shaheer M Bale (18 jaar) woont anderhalf jaar in Nederland. In die tijd heeft hij al de eerste prijs Theater bij Kunstbende Overijssel gewonnen met zijn mime-act. Deze act vertelt iets over veiligheid. Inmiddels is Shaheer ook toegelaten tot de vooropleiding theater bij ArtEZ in Arnhem.
  De performances worden verbonden door de klanken van Tonny Nobel. Hij is muzikant, componist, sound designer en producer.
  Datum: vrijdag 7 december
  Tijd: 20.00 uur
  Waar: Herberg de Pol
  Kaarten kosten € 7,50.
  Voor deze voorstelling wordt er om 18.00 uur Spannende Stamppot geserveerd. Deze kost
  € 12,50 per persoon. Voor de stamppot kunt tot een dag van te voren voor 12.00 uur reserveren. Zowel reserveren voor de stamppot als kaarten kopen voor het Wilde Oosten doet u via www.diepenheim.nl of in Herberg de Pol.