HEIMLAND 2019

  145

  Datum/Tijd
  vrijdag 26 juli 2019 tot zondag 28 juli 2019
  Hele dag


  HEIMLAND 2019 – Homepage (THUIS)

  Op donderdag 4 juli is de verkoop gestart van kaarten voor de betaalde voorstellingen tijdens Heimland (26, 27 en 28 juli). Het aanbod vind je op himland.nl. Er zijn onder andere optredens van het Project Wildeman en Ekaterina Levental; Jongerentheatergroep KRANG speelt voorstellingen en het koor Consensus Vocalis zingt. Daarnaast zijn er ook vrij toegankelijke kunstwerken en installaties te bezoeken.
  Op de website heimland.nl staat het hele programma weergegeven inclusief speeldata en tijden. De voorpret kan beginnen! Heb jij je lijstje klaar, koop dan je kaarten gemakkelijk via de knop ‘bestel kaarten’ onder kaartverkoop.
  Al eerder verzekerd zijn van kaarten? Word dan vriend van Heimland. Naast dat je als vriend aanwezig bent bij de opening van Heimland en dus gegarandeerd deel kan nemen aan de uitvoering naar keuze: Onderwater Producties, Krang of Kalterflug, krijg je tijdens de kaartverkoop ook voorrang bij het boeken van één van de tientallen uitvoeringen. Stuur jouw keuze voor één van de shows naar info@heimland.nl of registreer je als vriend via www.voordekunst.nl.

  Ook dit jaar hebben we binnen en buiten prachtige voorstellingen, die allemaal geheel of gedeeltelijk in de Diepenheimse kunst- en theaterwerkplaats zijn gemaakt. Opnieuw zijn er weer bijzondere voorstellingen op bijzondere locaties rondom Herberg de Pol en in het buitengebied. De programmering staat op www.heimland.nl en op festivalapp (download de app Timesquare). Bestel snel uw kaarten via de website of bij Herberg de Pol. De ervaring is dat een aantal voorstellingen snel uitverkocht zijn.

  Volg Heimland op Facebook en Instagram voor de informatie over Heimland. Wilt u de nieuwsbrief van Heimland ontvangen, laat het weten. Stuur een bericht naar: info@Heimland.nl.

  Word vrijwilliger!
  Een festival kan alleen maar draaien met vrijwilligers. Vind je het leuk om een dagdeel of meerdere dagdelen te helpen, geef je dan op. Er is genoeg te doen: opbouwen, kaartjes verkopen, kaartjes controleren, broodjes smeren etcetera. Stuur een bericht en men neemt contact met je op, overlegt met je welke taken je leuk vindt en wanneer je wilt en kunt ondersteunen.
  Wilt je je aanmelden of heb je vragen, stuur een mail naar info@heimland.nl.