Heerlijcke Vintage in Herberg de Pol

  105

  Datum/Tijd
  zondag 25 maart 2018
  12:00 uur tot 17:00 uur


  Zondagmiddag 25 maart vindt de Heerlijcke Vintage plaats in Herberg de Pol in Diepenheim. Zoals de naam aangeeft is het een middag heerlijck vintage kleding shoppen.

  Vintage is een chique woord voor tweedehands en wordt gebruikt voor tijdloze kleding van uitmuntende kwaliteit van een aantal jaren oud.

  De meest bijzondere vintage winkels uit Oost-Nederland, presenteren hun leukste kleding. Zij brengen hun mooiste voorjaars- en zomerkleding mee naar de Heerlijcke Vintage. Ook nemen ze tassen, schoenen, sieraden, sjaals en hoeden mee. Om 14 en 15.30 uur wordt deze kleding geshowd. Er is een catwalk door het hele gebouw, zodat je niets hoeft te missen.

  Aan de mannen hebben we natuurlijk ook gedacht . Er is een grote collectie vinyl en je kan nostalgische solexen bewonderen. Ook is er een verzameling van attributen van het Nederlandse leger van rond 1940. Onder het genot van gezellige muziek uit de 60’s, 70’s en 80’s, betaalbare vintage scoren in Diepenheim.

  Heerlijcke Vintage vindt plaats op zondagmiddag 25 maart in Herberg de Pol in Diepenheim van 12.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 2,50,-.