Heerlijcke Vintage in Diepenheim

  220
  foto: Erica Olthuis

  Datum/Tijd
  zondag 26 november 2017
  12:00 uur tot 17:00 uur


  Veel tweedehands kleding is mooi en apart, juist omdat ze niet meer in de handel zijn. Hippe vintage kleding is ook milieuvriendelijk en goedkoop en een chique woord voor tweedehands, en wordt gebruikt voor tijdloze kleding van uitmuntende kwaliteit van een aantal jaren oud. De mooiste dames vintage kledingwinkels uit het oosten van Nederland zullen hun meest fantastische najaars- en winterkleding presenteren tijdens de najaarseditie van Heerlijcke Vintage.

  Zondag 26 november zijn er mogelijkheden te over om mooie vintage kleding te scoren. Maar liefst 11 vintage winkels/bedrijven uit het oosten van Nederland komen van 12 – 17 uur tijdens de 4e editie van de HEERLIJCKE VINTAGE naar Cultuurcentrum Herberg de Pol in Diepenheim.

  Doch je treft hier niet alleen vintage kleding aan. Al deze winkels nemen ook tassen, schoenen, sieraden, sjaals en hoeden mee. Er is een catwalk door het hele gebouw, waar alle winkels zich zullen laten zien, zodat je niets hoeft te missen.

  Aan de mannen hebben we natuurlijk ook gedacht. Er is een uitgebreide collectie vinyl; singles en LP’s, uit de jaren 60-70 en 80. Natuurlijk is er is een DJ die deze muziek gaat draaien. Ja, ja ook een dansje is mogelijk deze middag.

  Wil je iets bijzonders, wil je iets anders? Kom zondag 26 november naar Diepenheim, om onder het genot van heerlijcke 60/70/80-er jaren muziek de leukste en hipste vintage kleding te scoren.

  Waar: Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim

  Datum: zondag 26 november

  Tijdstip: 12.00 tot 17.00 uur

  Entree € 2,50

  Alles deelnemers worden gepresenteerd op facebook.com/heerlijckevintage