Heerlijcke Markt

  79

  Datum/Tijd
  maandag 2 april 2018
  12:00 uur tot 17:00 uur


  Op maandag 2 april, tweede paasdag, is op het plein rondom Herberg de Pol weer de Heerlijcke Markt. De Heerlijcke Markt Diepenheim is een ongedwongen markt, waar een divers creatief en gevarieerd aanbod te vinden is. Een markt die staat voor gezelligheid, ambachtelijkheid, creativiteit en duurzaamheid.
  Natuurlijk zijn er deze keer ook weer leuke, unieke producten te koop. Aan de innerlijke mens wordt gedacht: op elke Heerlijcke Markt staan diverse kramen met lekkernijen en wanneer u uit gewinkeld bent, kunt u heerlijck plaatsnemen in het gezellige café van Herberg de Pol.

  Wilt u ook een plekje op de Heerlijcke Markt Diepenheim? Stuur dan een mail naar info@heerlijckemarktdiepenheim.nl en vraag een deelnameformulier aan. Voor vernieuwende, niet alledaagse, unieke, exclusieve, duurzame, hergebruikte, ambachtelijke creaties of kunst zijn er nog plekjes vrij. Meer informatie over de Heerlijcke Markt is te vinden op www.deheerlijckheiddiepenheim.nl en op Facebook: www.facebook.com/heerlijckemarktdiepenheim.

  De Heerlijcke Markt is gratis te bezoeken en start om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur.