Heerlijcke Markt zondag 6 mei

  79

  Datum/Tijd
  zondag 6 mei 2018
  12:00 uur tot 17:00 uur


  Zondagmiddag 6 mei vindt de Heerlijcke Markt plaats rondom Herberg de Pol. De Heerlijcke Markt Diepenheim is een ongedwongen markt, waar een divers creatief en gevarieerd aanbod te vinden is. Een markt die staat voor gezelligheid, ambachtelijkheid, creativiteit en duurzaamheid.

  Natuurlijk zijn er deze keer ook weer leuke, unieke producten te koop. Op deze gezellige ongedwongen markt vinden jong en oud iets naar plezier en worden bezoekers geïnspireerd. Maar ook aan de innerlijke mens wordt gedacht: op elke Heerlijcke Markt staan diverse kramen met lekkernijen en wanneer u uit gewinkeld bent kunt u heerlijck plaatsnemen in het gezellige café van Herberg de Pol.

  Wilt u ook een plekje op de Heerlijcke Markt Diepenheim? Stuur dan een mail naar info@heerlijckemarktdiepenheim.nl en vraag een deelname formulier aan. Voor vernieuwende, niet alledaagse, unieke, exclusieve, duurzame, hergebruikte, ambachtelijke creaties of kunst zijn er nog plekjes vrij. Meer informatie over de Heerlijcke Markt is te vinden www.deheerlijckheiddiepenheim.nl en op Facebook: www.facebook.com/heerlijckemarktdiepenheim.