Heerlijcke Markt voor iedereen die van lekkers en muziek houdt

  110

  Datum/Tijd
  zondag 1 september 2019
  11:00 uur tot 16:00 uur


  Smakelijke preuverieje

  Rondom het plein van Herberg de Pol in Diepenheim vind je iedere eerste zondag van de maand de Heerlijcke Markt met vele creatieve, unieke en verrassende producten. In de maand september wordt deze markt uitgebreid met een Preuverieje. Op zondag 1 september verandert het Plein onder de Platanen in een culinair marktplein vol smakelijke hapjes.
  Proeven is weten, een prettig excuus om heel veel te proberen, wat lijkt jou lekker? Wijn, bier, chocolade, nougat, kaas, worst of streekproducten. Er is voor ieders wat wils. Loopt het water je al in de mond? Kom dan tussen 11.00 en 16.00 uur naar de markt en laat het je (gratis) smaken.
  Aan de kinderen is ook gedacht, er staat een mooi springkussen! De muzikale ondersteuning zal door de Hofjazzband verzorgd worden. Eén en al gezelligheid dus!

  Wil je graag als deelnemer op deze lekkernijen markt staan of heb je vragen, mail dan naar Marian Zwiers: beheerder@herbergdepol.nl. Je mag allerlei producten op de markt presenteren, als er maar iets te proeven valt.