Heerlijcke Markt vol Heerlijcks in Diepenheim

  44

  Datum/Tijd
  zondag 7 oktober 2018
  12:00 uur tot 17:00 uur


  Het plein rondom Herberg de Pol staat op zondag 7 oktober weer in het teken van de Heerlijcke Markt. Een markt die staat voor gezelligheid, ambachtelijkheid, creativiteit en duurzaamheid en waar bij elke editie een andere muzikant livemuziek speelt. De bezoeker komt hier van alles tegen; van geitenkaas tot sieraden en van zelfgemaakte jam tot onbespoten plantjes.

  De Heerlijcke Markt Diepenheim is een ongedwongen markt, waar een divers creatief en gevarieerd aanbod te vinden is en die leuk is om te combineren met een fiets of wandeltocht langs de kastelen van Diepenheim of een bezoekje aan een van de galeries of winkels die het Stedeke rijk is. Natuurlijk zijn er deze keer ook weer leuke, unieke producten te koop. De maandelijkse markt heeft steeds een wisselend aanbod van producten. Op deze gezellige ongedwongen markt vinden jong en oud iets naar plezier en worden bezoekers geïnspireerd. Maar ook aan de innerlijke mens wordt gedacht: op elke Heerlijcke Markt staan diverse kramen met lekkernijen en wanneer u uit gewinkeld bent, kunt u heerlijck plaatsnemen in het gezellige café of op het terras van Herberg de Pol.

  De Heerlijcke markt vindt elke eerste zondag van de maand plaats tot en met november. De markten starten altijd om 12.00 uur en zijn afgelopen om 17.00 uur.