Heerlijcke Markt vol Heerlijcks in Diepenheim

  68

  Datum/Tijd
  zondag 4 november 2018
  12:00 uur tot 17:00 uur


  Tientallen kraampjes gevuld met diverse soorten lekkernijen, mooie en creatieve producten en dat onder het genot van live muziek! Het plein rondom Herberg de Pol staat op zondag 4 november weer in het teken van de Heerlijcke Markt. Na het bekijken van al dit moois toe aan een pauze? Neem dan plaats in het gezellige café van Herberg de Pol of bekijk hier na afloop al uw nieuwe aankopen!

  De Heerlijcke Markt Diepenheim is een ongedwongen markt, waar een divers creatief en gevarieerd aanbod te vinden is en die leuk is om te combineren met een fiets of wandeltocht langs de kastelen van Diepenheim of een bezoekje aan een van de galeries of winkels die het Stedeke rijk is. Natuurlijk zijn er deze keer ook weer leuke, unieke producten te koop. De maandelijkse markt heeft steeds een wisselend aanbod van producten. Op deze gezellige ongedwongen markt vinden jong en oud iets naar plezier en worden bezoekers geïnspireerd. Maar ook aan de innerlijke mens wordt gedacht: op elke Heerlijcke Markt staan diverse kramen met lekkernijen en wanneer u uit gewinkeld bent, kunt u heerlijck plaatsnemen in het gezellige café of op het terras van Herberg de Pol.

  De Heerlijcke markt vindt elke eerste zondag van de maand plaats tot en met november. De markten starten altijd om 12.00 uur en zijn afgelopen om 17.00 uur.