Heerlijcke Markt met kofferbakverkoop

  54

  Datum/Tijd
  zondag 11 oktober 2020
  11:00 uur tot 16:00 uur


  Rondom Herberg de Pol vindt zondag 11 oktober van 11.00 tot 16.00 uur de Heerlijcke Markt plaats. Ditmaal wordt de markt aangevuld met een kofferbakverkoop op de parkeerplaats voor het Drawing Centre; aanmelden hiervoor is nog mogelijk! Het is de laatste Heerlijcke Markt van dit seizoen, kom gezellig langs.

  Op en rondom het plein van Cultuurcentrum Herberg de Pol klinkt gezellige muziek. Struin langs de kraampjes en laat je verrassen door de koopwaar. Met de aanvulling van de kofferbakverkoop is er voor ieder wat wils. Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht met diverse stands of trucks met lekkernijen. Benieuwd naar wie zich deze zondag allemaal presenteren? Volg de Heerlijcke Markt dan op Facebook.

  Heb je nog leuke spulletjes die je zelf niet meer nodig hebt, maar een ander misschien wel blij mee kan maken? Gooi ze in de auto en meld je aan voor de kofferbakverkoop, via Marian Zwiers beheerder@herbergdepol.nl. Dit is de laatste Heerlijcke Markt van dit jaar, maar lijkt het je leuk om volgend jaar ook op de Heerlijcke Markt te staan? Stuur dan een mail naar info@heerlijckemarkt.nl.