Heerlijcke Markt in juli met Boeken- en vinylmarkt

  64

  Datum/Tijd
  zondag 7 juli 2019
  11:00 uur tot 16:00 uur


  Rondom het plein van Herberg de Pol in Diepenheim vind je iedere eerste zondag van de maand de Heerlijcke Markt. Ook in de zomermaanden kan je deze markt gewoon bezoeken, en in juli is er zelfs een uitbereiding van de markt. Op zondag 7 juli is er ook een Boeken- en vinylmarkt op het Plein onder de Platanen.
  De LP maakt zijn comeback, al is hij voor de echte muziekliefhebbers natuurlijk nooit echt weggeweest. En de zwoele zomeravonden nodigen uit om tot laat met een boek buiten te zitten en je in een mooi verhaal te laten verzinken. De Diepenheimse Boeken- en vinylmarkt zal je verrassen met een flink aanbod in mooie en zeldzame exemplaren. De aanbieders op deze markt op het Plein onder de Platanen zijn onder meer Bibliotheek Hof van Twente en Boekhandel Lovink uit Lochem. Maar ook vele particulieren zullen zich hier melden.
  De eerste zondag van augustus is er alleen de bekende Heerlijcke Markt. De markten zijn van 11.00 tot 16.00 uur voor jong en oud weer gratis te bezoeken. Combineer het met een mooie fiets- of wandeltocht langs de vele kastelen die Diepenheim rijk is of een bezoek aan de galeries, presentatie-instellingen of winkels die op deze zondagen geopend zijn.