Heerlijcke Markt in Herberg de Pol

  17

  Datum/Tijd
  zondag 4 maart 2018
  12:00 uur tot 17:00 uur


  Op zondag 4 maart staat Herberg de Pol in het teken van de Heerlijcke Markt. De Heerlijcke Markt Diepenheim is een ongedwongen markt, waar een divers creatief en gevarieerd aanbod te vinden is. Een markt die staat voor gezelligheid, ambachtelijkheid, creativiteit en duurzaamheid.
  Net als in februari staan de standhouders gezellig en warm binnen in Herberg de Pol. Natuurlijk zijn er deze keer ook weer leuke, unieke producten te koop. Op deze gezellige ongedwongen markt vinden jong en oud iets naar plezier en worden bezoekers geïnspireerd. Maar ook aan de innerlijke mens wordt gedacht: op elke Heerlijcke Markt staan diverse kramen met lekkernijen en wanneer u uitgewinkeld bent kunt u heerlijck plaatsnemen in het gezellige café van Herberg de Pol.
  Wilt u ook een plekje op de Heerlijcke Markt Diepenheim? Stuur dan een mail naar
  info@heerlijckemarktdiepenheim.nl en vraag een deelnameformulier aan. Voor vernieuwende, niet alledaagse, unieke, exclusieve, duurzame, hergebruikte, ambachtelijke creaties of kunst zijn er nog plekjes vrij. Meer informatie over de Heerlijcke Markt is te vinden op
  www.deheerlijckheiddiepenheim.nl
  en op Facebook: www.facebook.com/heerlijckemarktdiepenheim

  De Heerlijcke markt vindt maandelijks plaats op de eerste zondag van de maand.
  De Heerlijcke Markt is gratis te bezoeken en start om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur.