Heerlijcke Markt op zondag 5 mei

  59

  Datum/Tijd
  zondag 5 mei 2019
  11:00 uur tot 16:00 uur


  Na een gezellige en drukke eerste Heerlijcke Markt, is het op zondag 5 mei, Bevrijdingsdag, tijd voor de volgende. De markt begint om 11.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen. En is altijd gratis te bezoeken.
  Op en rond het plein van Herberg de Pol zal weer gezellige muziek klinken en de Stedeker Daansers verzorgen een optreden in het kader van het Folkloristisch Festival van 2020. Natuurlijk zijn er weer leuke, unieke producten te koop. Op deze ongedwongen markt vinden jong en oud iets naar plezier en worden bezoekers geïnspireerd. Maar ook aan de innerlijke mens wordt gedacht: op elke Heerlijcke Markt staan diverse kramen met lekkernijen.
  Wanneer u uitgewinkeld bent, kunt u plaatsnemen in het gezellige café of op het terras van Herberg de Pol. De markt is ook goed te combineren met een fiets- of wandelroute langs de vele kastelen die Diepenheim rijk is. Of breng een bezoekje aan een van de galeries, presentatie-instellingen of winkels die deze zondag ook geopend zijn.
  Lijkt het je leuk om ook op de Heerlijcke Markt te staan, stuur dan een mail naar administratie@heerlijckemarktdiepenheim.nl. Er zijn nog een paar plekjes vrij.