Halloween vieren vanuit de auto op 30 en 31 oktober

  343

  Datum/Tijd
  vrijdag 30 oktober 2020 tot zaterdag 31 oktober 2020
  17:30 uur tot 21:30 uur


  Vanwege de aangescherpte regelgeving rondom COVID-19 zijn er helaas weinig activiteiten om te ondernemen, zo ook een leuk uitje tijdens Halloween. Toch kan er op 30 en 31 oktober buitenshuis Halloween gevierd worden, en wel vanuit de auto tijdens de griezelige tourrit Drive Through Halloween!

  Geschikt voor jong en oud
  Tijdens deze tourrit rijden personen met een routeboek door de donkere omgeving rondom Diepenheim, op zoek naar letters langs de route. De gehele tour wordt corona-proof ingericht, mensen dienen in de auto te blijven zitten. Op de start- en finishlocatie de Woeste Wieven aan de Deldensestraat 11 in Diepenheim worden afhaalpakketjes met eten, drinken en route-benodigdheden overhandigd om in de auto mee te nemen. De Drive Through Halloween is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website: www.rallysbcause.nl/halloween

  De Drive Through Halloween is een initiatief van Bcause uit Almelo. Het bedrijf introduceerde al in april de overkoepelende Drive Through Rally om mensen thuis, lokale producenten en (horeca)ondernemers door deze bijzondere tijd te helpen.