Gardensongs

  309

  Datum/Tijd
  zondag 19 augustus 2018
  12:00 uur tot 18:30 uur


  Op zondag 19 augustus staat Diepenheim tijdens Gardensongs 2018 weer bol van de muziek. Na een zeer succesvolle eerste editie van vorig jaar, staan ook dit jaar in een twintigtal particuliere tuinen optredens gepland van evenzoveel muzikanten. Singer-songwriters, bandjes, beginners en gevorderden, alles komt voorbij in de achtertuinen rondom het centrum. Muzikanten uit Diepenheim, maar ook uit heel Nederland. Zo kun je luisteren naar De Briljantjus, Potman jr., De Drieka’s, Hans van der Werff en vele anderen. De bezoekers worden verrast door de verschillende en afwisselende soorten muziek.

  Kom die dag naar Diepenheim en geniet van het ruime muziekaanbod. Alle tuinen zijn gratis te bezoeken en te herkennen aan de gekleurde vlag bij de ingang. De flyer met het programma is gratis te verkrijgen bij Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8.

  De eerste optredens beginnen om 12.00 uur, de muzikanten spelen allemaal 3 x een half uur in dezelfde tuin. Alle tuinen liggen op loopafstand van elkaar. Het bezoek is vrij om tussendoor te wisselen van concert. Om 18.00 uur zal een gezamenlijke afsluiting plaatsvinden bij Herberg de Pol met een optreden van Storm.

  Zondag 19 augustus in tuinen in het centrum van Diepenheim
  Toegang: gratis (er staan diverse vrije gift boxen)
  Parkeren: gratis