Muzikale Voorstelling Forever 27

  36

  Datum/Tijd
  zaterdag 15 december 2018
  20:00 uur


  Muzikaal eerbetoon in Herberg de Pol
  De wegens succes verlengde muzikale voorstelling ‘Forever 27’ wordt op zaterdag 15 december gespeeld in Herberg de Pol. De achtkoppige band brengt een ode aan Jimi Hendrix, Robert Johnson, Janis Joplin, Brian Jones, Jim Morrison, Kurt Cobain en Amy Winehouse. Allemaal behoren ze tot de Club van 27: iconische popmusici die op 27-jarige leeftijd zijn overleden.
  Met Forever 27 brengt de Rockacademie een eerbetoon aan de te vroeg gestorven iconen. Een nieuwe generatie topmusici brengt herkenbare songs en een origineel repertoire. Forever 27 is een volwaardige muziektheatervoorstelling met een verteller, historisch beeldmateriaal, markante anekdotes en verhalen over de donkere kant van beroemd zijn.
  De voorstelling is geschreven door de kersvers afgestudeerde Rockacademiestudenten Thomas Pieters en Alex Bergman. De Belgische regisseur Tim Goditiabois (winnaar Leids Cabaret Festival) werd aangetrokken om alle elementen tot één geheel te smeden. Na een geslaagde en vrijwel volledig uitverkochte tour (17/18) staat Forever 27 ook dit seizoen weer op de planken!
  Datum: zaterdag 15 december
  Tijd: 20.00 uur
  Waar: Herberg de Pol
  Kaarten à € 15,- via www.diepenheim.nl of in Herberg de Pol.