FILMAVOND VROUWEN VAN NU Afd. Diepenheim

  95

  Datum/Tijd
  vrijdag 1 december 2023
  20:00 uur tot 22:00 uur


  Met het verschijnen van de autobiografie ‘Mijn naam is Barbra’ staat Barbra Streisand weer volop in de belangstelling. Barbra Streisand is naar elke maatstaf een levende legende, een vrouw die in een carrière van zes decennia heeft uitgeblonken op elk gebied van entertainment.

  Herberg de Pol, in samenwerking met Vrouwen van Nu en Boekhandel Lovink, vertoont op vrijdagavond 1 december a.s. de film ‘The Way We Were’ (1973) van regisseur Sydney Pollack met Barbra Streisand en Robert Redford in de hoofdrol.

  ‘The Way We Were’ is het romantische verhaal van Katie (Barbra Streisand), een fanatieke politiek activiste, en Hubbell (Robert Redford), een nonchalante playboy. Ze leren elkaar kennen tijdens hun studie en worden verliefd, maar uiteindelijk blijken hun karakters toch te zeer te verschillen.

  Vóór en na afloop van de filmvertoning is de autobiografie ‘Mijn naam is Barbra’ te koop bij het filiaal van Boekhandel Lovink in Herberg de Pol. Een leuk cadeau voor de feestdagen!

  Leden van Vrouwen van Nu krijgen korting op de toegangsprijs. Kaartjes voor de film kosten EUR 5,- voor leden van Vrouwen van Nu, EUR 10,- voor niet-leden inclusief koffie/thee voorafgaand aan de vertoning en zijn te koop via de website van Herberg de Pol: Cultuurcentrum Herberg de Pol Diepenheim – Cultuurcentrum Herberg de Pol.