Ervaar het kerstgevoel in Gelselaar (afgelast)

  135

  Datum/Tijd
  zaterdag 11 december 2021
  16:00 uur tot 21:00 uur


  Gelselaars Belang organiseert voor het eerst Kerstdorp Gelster. Ons al zo mooie dorp wordt dan geheel in kerstsfeer gehuld en omgetoverd tot een gezellig kerstdorp met alles erop en eraan.
  We hebben die dag veel kerstactiviteiten voor onze bezoekers in petto. Wat dacht je van een kerstmarkt, een lichtjesroute, de welbekende boeken- en speelgoedmarkt van Excelsior, een verlichte kerststallenroute, een kerststallenexpositie, een kerstloterij, verschillende muziekoptredens en last but not least het dolkomische toneelstuk Kroamschudd’n in Mariaparochie door Toneelvereniging De Eendracht.
  Zoals we dat in Gelselaar graag doen, maken we van Kerstdorp Gelster een evenement vóór en dóór het dorp. Het belooft daarom weer een mooie samenwerking te worden tussen de inwoners, verenigingen en ondernemers van Gelselaar.
  Noteer zaterdag 11 december alvast in je agenda. Om 16.00 uur openen de poorten van Kerstdorp Gelster en start de feestelijke gezelligheid tot ca. 21.00 uur. Blijf gerust eten: verzorg je innerlijke mens goed bij de verschillende horecakramen. Kijk voor meer informatie op www.kerstdorpgelster.nl
  Met feestelijke groet,
  Werkgroep Kerstdorp Gelster
  kerstdorpgelster@gmail.com