English Fair Weldam

  183
  English Fair 2021

  Datum/Tijd
  zaterdag 10 september 2022
  10:30 uur tot 17:00 uur


  Welkom op de jaarlijkse English Fair bij het kasteel Weldam, gelegen tussen Goor en Diepenheim, op zaterdag 10 september 2022 van 10:30- 17:00 uur ten bate van de Anglican Church Twente.

  In de nazomer is het ieder jaar genieten van deze kleinschalige Fair, waar u verrast wordt met een verscheidenheid aan kramen  en demonstraties in de mooie landelijke omgeving van het landgoed Weldam.

  Naast enkele bekende deelnemers van voorgaande jaren, zijn er nieuwe attracties en demonstraties. Het aanbod loopt uiteen van brocante, breiwerk, quilts en viltwerk , naar boekbinden, sieraden en houten speelgoed.

  Om de inwendige mens niet te vergeten is er de befaamde Tea room, waarvan op veler verzoek, het terras is uitgebreid. Daar kunt u genieten van scones, carrot cake, chocolate cakes en nog veel meer eigengemaakte heerlijkheden. Buiten de Tearoom zijn onder andere de overheerlijke jams en chutneys, English pies, fudge en ice creams te vinden.

  Ook dit jaar organiseren we een hondenshow. Neemt u dus vooral uw trouwe viervoeter mee.

  Muziek speelt een belangrijk rol van deze fair. De opening wordt opgeluisterd door doedelzakspelers in origineel kostuum en later treden  de Morris Dancers op.

  Houdt u van tuinen, maak dan en wandeling door de prachtige tuinen van kasteel Weldam, zeker de moeite waard.

  De pittoreske, in cottage stijl gebouwde St. Mary’s kapel is de hele dag open voor bezichtiging. Hier wordt elke zondag om 10.30 uur een Engelstalige dienst wordt gehouden. Meer informatie is te verkrijgen in de Church kraam op het Fair terrein of  na te lezen op de website http://www.anglicanchurchtwente.com/

  De opbrengst van deze Fair wordt behalve aan St. Mary’s Church zelf, ook besteed aan goede doelen, d.w.z. geselecteerde projecten in binnen- en buitenland die door de Anglican Church Twente worden ondersteund. Meer info bij de Church-kraam.

  Kasteel Weldam ligt aan de N824 tussen Goor en Diepenheim. Er is ruime gratis parkeergelegenheid. De entreekosten bedragen Euro 7,00 per persoon, kinderen tot 18 jaar gratis. Met uw entreekaartje dingt u bovendien mee naar leuke prijzen.