Eerste Inwonersdag Gemeente Hof van Twente ism Hofmarketing

  94

  Datum/Tijd
  zaterdag 5 oktober 2019
  12:00 uur


  Op zaterdag 5 oktober organiseert Stichting HofMarketing de eerste inwonersdag in het gemeentehuis Hof van Twente te Goor.

  Elke nieuw ingeschreven inwoner na 1 november 2018 binnen Hof van Twente, heeft afgelopen week een uitnodiging ontvangen om aanwezig te zijn bij de inwonersdag. Dit is een nieuw evenement waarbij Stichting HofMarketing de woonbeleving van nieuwe inwoners wil vergroten. In de ochtend krijgen de Hof van Twentenaren een leuk programma aangeboden waarbij ze o.a. door Burgemeester Ellen Nauta persoonlijk welkom worden geheten.

  Na het ‘officiële’ gedeelte kunnen de bezoekers struinen over de inwonersmarkt die in de hal van het gemeentehuis staat opgesteld. Op deze markt staan allerlei uiteenlopende bedrijven die u op weg helpen naar extra woongenot in Hof van Twente. Te denken valt aan de bibliotheek, zwemlessen, fitcoach, een vocal-group, een bakker, zaken op gebied van veiligheid, etc.. Deze markt is vanaf 12.00 uur toegankelijk voor iedereen!

  Ken je Kern!
  Voor nieuwe inwoners is er deze dag ook nog vier speciale ‘Ken je kern- wandeling’ georganiseerd in Goor, Diepenheim, Delden en Markelo! Na het plenaire gedeelte en de inwonersmarkt kunnen nieuwe inwoners zijn of haar eigen kern beter leren kennen. Onder leiding van diverse raadsleden wandelen zij met de aangemelde inwoners door de kern en beantwoorden alle vragen.

  Nieuw in de Hof van Twente, maar geen uitnodiging ontvangen? Men kan dan contact opnemen met Marriët de Beer van HofMarketing via marriet@hofmarketing.nl