Ed Citroen en HARTSLAG showen talent in Liedjes in de Herberg

  41

  Datum/Tijd
  zondag 14 januari 2018
  16:00 uur


  Liedjes in de Herberg staat zondagmiddag 14 januari in het teken van Nederlandstalige nummers door nieuwe talenten. Ed Citroen en HARTSLAG brengen beiden zelfgeschreven nummers ten gehore.
  Een heerlijke middag in het café van Herberg de Pol in Diepenheim; onder het genot van een hapje en drankje geniet u gemoedelijk van deze twee talenten.
  Ed Citroen schrijft al vanaf zijn jeugd Nederlandstalige liedjes en is nu toch echt klaar om door te breken… Om deze droom te verwezenlijken volgt Ed een cursus Kleinkunst bij het Utrechtse Centrum voor de Kunsten. En hij lijkt goed op weg te zijn; hij won al de Grote Prijs van Nederland cat. singer-songwriter, Leids Festival van het levenslied en het Rijnmond Songfestival. Nu nog intiem in het café van Herberg de Pol, straks misschien wel op de grotere podia!

  Hisilicon Balong

  Marco Trienen en Robert Hellemons, samen HARTSLAG, schrijven ook in het Nederlands. De composities van beiden heren bevatten poëtische teksten omlijst met sfeervolle muziek. Ter afwisseling spelen ze ook enkele Nederlands- en Engelstalige covers in de stijl van MTV-unplugged. Dit alles doet HARTSLAG semi-akoestisch met zang, gitaar, cajón en percussie.

  Zondagmiddag 14 januari in het café van Herberg de Pol.
  Aanvang 16.00 uur. De toegang is gratis.