Drievoudig Grammy winnaar geeft optreden in Herberg de Pol

  34

  Datum/Tijd
  vrijdag 26 oktober 2018
  20:00 uur


  Het is een grote eer voor Herberg de Pol om tangopianist, componist en Grammy-winnaar Fernando Otero te mogen verwelkomen in duo-bezetting met bandoneonvirtuoos én tevens Grammy-winnaar Victor Villena. ‘Buenos Aires now’ draait rond de muziek van hun beider thuisstad Buenos Aires en ademt de sfeer uit van tango, kamermuziek, improvisatie en hedendaagse klassieke muziek.

  De vernieuwende en eigenzinnige Fernando Otero won in het najaar van 2017 opnieuw een Latin Grammy voor zijn zestiende cd Solo Tango, waarbij hij zelf zingt, speelt en het New York State Symphony Orchestra dirigeert. Ook Victor Hugo Villena, die in gerenommeerde zalen speelde als de Royal Albert Hall, de Frankfurter Opera en de Philharmonie de Paris, is geen onbekende: met zijn tangokwintet El Después speelde hij al in de Doelen en als docent is hij verbonden aan Codarts. De twee gaan in Diepenheim op reis langs een eeuw aan tango-ontwikkelingen. ‘Buenos Aires now’ is een indrukwekkend muzikaal portret van de stad Buenos Aires waarin Otero & Villena versmelten in een volbloedige muzikale dialoog van het allerhoogste niveau.

  Voorafgaand ‘Buenos Aires now’ kan men in Herberg de Pol genieten van een Spannende Stamppot. Een Spannende Stamppot is een stamppot met een twist. Het dessert bestaat uit heerlijcke toetjes van de Cake Sisters geserveerd met een kopje koffie of thee.

  Datum: vrijdag 26 oktober. Tijd: 20.00 uur.

  Kaarten à € 15,- via diepenheim.nl of in Herberg de Pol.

  De spannende stamppot (aanvang 18.00 uur) à € 12,50 is te reserveren via diepenheim.nl of in Herberg de Pol.