Diepenheim klassiek 12 september Johanneskerk

  72

  Datum/Tijd
  zaterdag 12 september 2020
  20:00 uur


  La Gracieuse van Marin Marais

  Op zaterdag 12 September komen Robert Smith en Israel Golani naar Diepenheim. Ze zullen de mooiste composities van Marais Marin en Robert de Visee ten gehore brengen.
  Robert Smith bespeelt de Viola da gamba en Israel Golani begeleidt het concert op zijn Theorbe of Barokgitaar. Robert Smith is een viola-da-gamba-speler en barokcellist uit Yorkshire, Engeland. In 2012 won hij het Bach-Abel-Wettbewerb; een viola-da-gamba-concours in Köthen. Sindsdien is Robert een veelgevraagd basso-continuo-speler en solist en toert hij vanuit zijn woonplaats Amsterdam door heel Europa. Robert treedt op met diverse vooraanstaande ensembles en orkesten, zoals met het Amsterdam Baroque Orchestra o.l.v. Ton Koopman en het Koninklijk Concertgebouworkest. Met zijn eigen kamermuziekensemble Fantasticus heeft hij meerdere veelgeprezen cd’s opgenomen voor het label Resonus Classics.

  Reserveren is verplicht vanwege COVID19 en het aantal plaatsen is beperkt vanwege de 1,5 meter verplichting.
  De Entree bedraagt € 20,00. U ontvangt van ons een betalingsverzoek nadat u gereserveerd hebt. Er is geen kaartverkoop op de avond van het concert zelf!
  Reserveringen via https://diepenheimklassiek.wordpress.com of telefonisch 06 48011868 of via mail lucyvandael@gmail.com