Derde editie Deepse survival op 7 juli

  131

  Datum/Tijd
  zondag 7 juli 2019
  11:30 uur tot 13:30 uur


  De Deepse Survival gaat al voor de derde keer van start op zondag 7 juli aanstaande. De Diepenheimse jeugd moet dan proberen om tijdens deze survivalrun ruim 30 uitdagende hindernissen te overwinnen.
  De start en de finish zijn bij Sportpark de Koppel, waar de oudere kinderen een route afleggen van 4 kilometer. De jongere kinderen moeten een route van 1,5 kilometer volbrengen. De Deepse survival is geen wedstrijd. Dat betekent, dat we geen tijden bijhouden. Het doel is het volbrengen van het zware parcours. En dat parcours liegt er niet om: touwnetten, duikers, moddersloten, touwzwaaien en de geweldige BaWi-constructie (een enorm toestel, gemaakt door enthousiaste bouwers).


  De route loopt om het voetbalterrein, via het Bedrijventerrein en de inmiddels beruchte duiker aan de Goorseweg, naar Het Nijenhuis waar een groot aantal touw-, hout- en waterhindernissen zijn opgebouwd. Via voormalige camping De Hekkelkamp bereiken de deelnemers weer de finish.
  De inschrijving is inmiddels gesloten, maar onze stoere deelnemers kunnen heel veel aanmoedigingen gebruiken. De eerste deelnemers vertrekken om 11.30 uur en de verwachting is dat tegen 13.30 uur de laatste deelnemers de gehele route hebben afgelegd. Komt dat zien!
  Meer informatie staat op de website www.nooitgedacht-diepenheim.nl/survival