Deepse SummerVibes

  20

  Datum/Tijd
  zaterdag 13 juli 2024
  15:00 uur tot 20:30 uur


  Op zaterdag 13 juli kunt u weer terecht voor een fanatieke en gezellige pot beachvolleybal op het vertrouwde terrein bij Beltman. Daar tovert de organisatie van Deepse SummerVibes (DSV) het omvangrijke terrein weer om tot een ware beach. Een klus waarbij meerdere vrachtwagens af en aan rijden om het zand te bezorgen. “De opbouw en hiermee gepaarde voorpret, waarbij een enthousiaste groep vrijwilligers is betrokken, maakt het organiseren extra leuk” zegt de organisatie.

  “Het aantal deelnemende teams neemt ieder jaar toe. Vorig jaar hadden we ruim 40 teams en dat aantal willen we dit jaar natuurlijk overtreffen. Daarvoor zijn we al goed op weg. Ook merken we dat steeds meer mensen buiten Diepenheim ons vinden. Bijvoorbeeld een familie die hier in de buurt op vakantie gaat en zich inschrijft. Bijzonder leuk!”

  De organisatie maakt ieder jaar graag gebruik van de locatie bij Beltman. Niet alleen voor deelnemers is dit een enorm gezellige en sportieve dag. Ook voor publiek dat een kijkje komt nemen is dit een absolute trekker in zomerse sferen. Zo heeft de organisatie altijd nog geluk met het weer. Zit het dan toch even tegen door een tijdelijke bui? Dan wordt er even met zijn allen geschuild en geproost.

  Deepse SummerVibes staat in het teken van beachvolleybal in de klassen recreatie of prestatie. Er wordt 3 tegen 3 gespeeld en een team mag maximaal uit 4 spelers bestaan. Tijdens het volleyballen vindt er tevens een gezellige beachborrel plaats. De wedstrijden starten om 15.30 uur (15.00 uur melden) en duren tot circa 19.30 uur. De borrel gaat nog door tot circa 1.00 uur. Meer info of inschrijven? Ga naar www.deepsesummervibes.nl