de Hammond-tour

  9

  Datum/Tijd
  vrijdag 22 november 2019
  20:00 uur


  Sex, Hammond & Rock ’n Roll dat is de Hammond-tour, een eerbetoon aan de Hammond; het iconische instrument dat als een rode draad door de grootste hits uit de muziekgeschiedenis loopt. Op vrijdagavond 22 november vanaf 20.00 uur treden Hammond-organist Rob Mostert en zijn band op in Herberg de Pol.
  De Hammond zette de toon voor de progressieve rock en is haast niet meer weg te denken uit de hedendaagse popmuziek. Zeg je Hammond, dan zeg je Rob Mostert. De Nederlandse zeer gerespecteerde Hammond-organist speelt onder meer rock en bluesrock. Zijn speelwijze wordt gekarakteriseerd als uniek en rauw, benadrukt door zijn (blote) voetenwerk voor de baspartijen.
  Met zijn getalenteerde band, met zanger Chris Hordijk (The Voice of Holland), genaamd: de Rob Mostert Hammond Group, neemt hij je mee terug in de tijd. Vele Classic Rock Hits passeren de revue, met een aantal hedendaagse uitstapjes, en langzaamaan ga je herkennen dat de Hammond een cruciale rol heeft gespeeld in je oude platencollectie en die van je ouders.
  Na deze show verandert je muziekbeleving, je zal de Hammond namelijk altijd blijven horen en herkennen. Bestel nu je kaarten en kom een avond optimaal swingen!
  Datum: vrijdag 22 november
  Tijd: 20.00 uur
  Waar: Herberg de Pol
  Kaarten à € 15,- via www.diepenheim.nl of in Herberg de Pol