Circustheater Being Benjamin opnieuw geprogrammeerd bij Herberg de Pol

  27

  Datum/Tijd
  vrijdag 4 september 2020
  20:00 uur


  Het was de eerste voorstelling in Herberg de Pol waar een streep doorheen moest vanwege de uitbraak van het coronavirus in Nederland. Maar een half jaar later wordt Being Benjamin door circusartiest en –maker Benjamin Kuitenbrouwer, alias MONKI, en zijn team ingehaald.

  In samenwerking met TENT Circustheater Producties volgt MONKI een tweejarig traject om zich als maker te ontwikkelen. Being Benjamin zou de eerste productie zijn waarin hij de rol van regisseur inneemt. Maar de uitgestippelde route werd verstoord door het coronavirus. De focus werd verlegd naar de opvolger van Being Benjamin: JACK. Voor de productie hiervan verbleef het team deze zomer ruim vijf weken in Werkplaats Diepenheim. Tijdens “Heimland de zomer door” werd hiervan alvast, voor een tweemaal uitverkochte zaal, de eerste presentatie gegeven.

  Begin september zijn de artiesten weer terug in Diepenheim om in Herberg de Pol het publiek, op ruime afstand van elkaar, alsnog te laten genieten van de bijzondere circus-/muziekvoorstelling Being Benjamin. De bezoekers die destijds al een kaartje hadden gekocht, ontvangen persoonlijk bericht. Maar er zijn ook nog enkele kaartjes beschikbaar. Kijk op www.diepenheim.nl/agenda voor meer informatie en de online kaartverkoop.