Cinekid on Tour ook in Diepenheim

  53
  ZOOks

  Datum/Tijd
  woensdag 2 oktober 2019
  14:30 uur


  Mede dankzij een schenking van de stichting Elastiekenkoers kunnen de films van het landelijke Cinekid on Tour ook dit jaar weer in Hof van Twente gedraaid worden: Cinekid Hoftour. De vier Hofpodia Diepenheim, Delden, Goor en Markelo spelen in de maand oktober vier films voor kinderen in de leeftijdscategorieën 3+ tot en met 11+. De films zijn voor € 3,- te zien in de Feestzaal van Herberg de Pol.

  2 oktober – 14.30 uur – ZOOks (8+)
  Een modern sprookje over een wereld waar de natuur verboden is. Stel je eens een wereld voor waarin nergens meer bomen of planten groeien, dieren verboden zijn en het enige stuk bos is afgezet met een groot hek.

  9 oktober – 14.30 uur – Wallay (11+)
  De 13-jarige onhandelbare Ady uit Frankrijk moet op bezoek bij zijn strenge oom in Burkina Faso. Een verhaal over familie, identiteit, cultuur en je eigen plek vinden.

  11 oktober – 14.30 uur – Animaatjes (3+)
  Cinekid heeft een programma samengesteld van de allermooiste korte films. De films sluiten thematisch aan op de belevingswereld van kleuters.

  30 oktober – 14.30 uur – Kapitein Morten en de Spinnenkoningin (6+)
  Een kleurrijk avontuur over de kleine kapitein Morten op zijn speelgoedboot. Dit verhaal, over een jongen die moet krimpen om genoeg zelfvertrouwen te verzamelen om op te groeien, is een echte ode aan de verbeelding.