Caroline van der Plas (BBB) bij Politiek in de Pol

  79

  Datum/Tijd
  zondag 17 oktober 2021
  16:30 uur tot 18:00 uur


  De politiek leider van de BoerBurgerBeweging in de Tweede Kamer Caroline van der Plas is te gast in de volgende aflevering van Politiek in de Pol op zondag 17 oktober. Van der Plas is nu ruim een half jaar Kamerlid en staat graag, zoals zij het zelf noemt, met haar poten in de klei. Maar hoe houd je dat vol, als nieuw Kamerlid? Hoe voorkom je dat je wordt meegezogen in de Haagse kolk? En wat kun je bereiken als eenvrouwsfractie?

  De 31e aflevering van Politiek in de Pol is op zondag 17 oktober 2021 vanaf 17.00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. Vanaf 16.30 uur is er livemuziek van de band No Country for Old Men. De column is van Paul Abels.

  Het vijfde seizoen van Politiek in de Pol staat vooral in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. De komende maanden komen ook de (beoogde) lijsttrekkers van de politieke partijen uit Hof van Twente langs bij Politiek in de Pol. In de aflevering van 17 oktober zijn dat Marianne Hutten van de nieuwe politieke partij In Beweging en William Sanchez van Groen Links.

  Politiek in de Pol is de maandelijkse politieke talkshow in Diepenheim, die gepresenteerd wordt door Hans Verbeek. In het programma, dat ruim een uur duurt, zijn telkens landelijke, regionale en lokale politici te gast.

  Let op! In verband met de corona-maatregelen is een corona-QR-code verplicht. Kaarten via: www.diepenheim.nl